sâmbătă, iunie 22, 2024
AcasăARTIȘTI ROMÂNILora a lansat, alături de Omar, melodia „Flying solo“

Lora a lansat, alături de Omar, melodia „Flying solo“

La mai bine de trei luni după ce a lansat prima melodie din carieră, Omar Arnaout, câştigătorul primului sezon al show-ului „Next Star“, de la Antena 1, a fost ales de Lora pentru a interpreta împreună melodia „Flying solo“.

lora omar arnaout melodia flying solo

Piesa „Flying solo“ a fost postată de Lora pe YouTube chiar de Mărțișor, făcându-le astfel un cadou inedit fanilor ei. Melodia beneficiază și de un lyric video, iar de compoziția muzicală s-a ocupat Theea.

„Sunt încantată de această colaborare cu Omar. Piesa o am de doi ani, timp în care nu am promovat-o pentru că nu găseam o logică prin care eu să cânt o piesă cu refren în arabă. Când l-am cunoscut pe Omar, am înțeles că este momentul să regândesc piesa, totul acum căpătând sens. Cu Omar am lucrat foarte bine, a înțeles ce-mi doresc, a ‘prins’ foarte repede linia melodică și metrica versurilor”, a spus Lora.

Iulian Ioncea
Iulian Ionceahttps://www.traiestemuzica.ro
Cu o experiență de aproape 10 ani în presă, Iulian Ioncea a debutat la ziarul Adevărul de Seară în anul 2009. După câteva luni, a făcut pasul către ziarul Adevărul, iar în anul 2012 s-a mutat la site-ul eva.ro. În 2013 a pus bazele site-ului trăieștemuzica.ro, iar peste doi ani ocupa și funcția de PR la Consiliul Concurenței. Din 2017 se ocupă și de comunicare online la Cat Music. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.