miercuri, iulie 24, 2024
AcasăȘTIRIVIDEO Smiley a anunțat venirea primăverii direct de pe scena Sălii Palatului

VIDEO Smiley a anunțat venirea primăverii direct de pe scena Sălii Palatului

Smiley a făcut ca, în prima zi de primăvară, Sala Palatului să devină neîncăpătoare pentru toți fanii care vroiau să-l vadă live pe artist în cadrul unui spectacol ce marca lansarea noului album al cântărețului, „Acasă”.

smiley acasa sala palatului

Așa cum le promisese fanilor, Smiley a făcut un spectacol de zile mari și a avut pregătit un show impresionant de proiecții. Mai mult de atât, pe toată durata concertului, care a durat aproximativ trei ore, scena a fost rotativă, fundalul din spatele lui Smiley fiind schimbat cam o dată la 10 minute.

„’Acasă’ va fi un concert care mă reprezintă, un concert în care să mă prezint în faţa publicului aşa cum sunt eu, cu ideile şi nebuniile din mintea mea. Am visat constant la acest moment, mi l-am imaginat în fel şi chip, nu a trecut o secundă fără să nu-mi mai vină vreo idee. Va fi un spectacol în care veţi trece prin toate emoţiile şi veţi simţi muzica aşa cum a fost creată şi menită să ajungă la ascultatori”, declara Smiley, înainte de spectacol. Și așa a fost.

Publicul, format în mare parte din femei și copii (probabil bărbații au rămas acasă să vadă meciul Steaua – Dinamo), a cântat minute în șir alături de artist, cel mai inedit moment fiind atunci când pe scenă a apărut formația Simplu. După ce s-a speculat că Simplu se va reuni, Smiley și colegii lui au confirmat pe 1 martie acest lucru, anunțând totodată că pregătesc și un album.

Pe scena Sălii Palatului, formația Simplu a cântat melodiile care au dus-o în topuri, precum „Oficial îmi merge bine” și „Oare știi”. Smiley și cei din trupa Simplu au fost suținuți, din public, și de colegii artistului din trustul Media Pro, printre aceștia regăsindu-se Cabral și Edi Stancu.

smiley cabron acasa sala palatului

Printre invitații lui Smiley s-au mai regăsit Alex Velea, Cabron, Speak, Dorian și Don Baxter, alături de care a cântat melodiile „Când soarele răsare”, „Dincolo de cuvinte”, „Conversație” și „Am bani de dat”. Alături de Smiley a mai urcat pe scenă și Pavel Bartoș, colegul său de la „Românii au talent” și de la „Vocea României”, alături de care a cântat melodia „Sexy Pavel Bartoș”.

Un invitat special pe scena Sălii Palatului a fost și Adrian Nour, finalist la „Vocea României”, care a cântat în duet cu Smiley piesa „Wonderful life”. Spre finalul piesei, Smiley s-a retras de pe scenă, pentru ca Adrian Nour să aibă parte de toate aplauzele publicului. „Doamnelor și domnilor: Adrian Nour, o bucurie de om”, a spus Smiley când s-a retras de pe scenă.

Melodia „Acasă”, care a dat numele spectacolului de la Sala Palatului și celui mai recent album Smiley, a fost cântată de două ori în concert, o dată alături de un cor de copii, iar o dată, la sfârșitul show-ului, alături de toți artiștii invitați la spectacol.

După concert, Smiley a susținut și o conferință de presă, în cadrul căreia le-a mulțumit tuturor celor care au participat la spectacol și a afirmat că pregătește proiecte noi alături de trupa Simplu și de gașca de la HaHaHa Production.

Iulian Ioncea
Iulian Ionceahttps://www.traiestemuzica.ro
Cu o experiență de aproape 10 ani în presă, Iulian Ioncea a debutat la ziarul Adevărul de Seară în anul 2009. După câteva luni, a făcut pasul către ziarul Adevărul, iar în anul 2012 s-a mutat la site-ul eva.ro. În 2013 a pus bazele site-ului trăieștemuzica.ro, iar peste doi ani ocupa și funcția de PR la Consiliul Concurenței. Din 2017 se ocupă și de comunicare online la Cat Music. E-mail: [email protected]

1 COMENTARIU

  1. Asta cu „Au ramas acasa sa vada Steaua-Dinamo” e asa… Ca si cum acum 3 luni cand au cumparat biletele la concertul smiley au cautat programul jocurilor de fotbal si au vazut ca pe 1 martie o sa fie Steaua-Dinamo :))

    Oricum cred ca majoritatea barbatilor ar fi ramas acasa chiar si sa spele vasele… Doar e „SMILEY” :))

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.