Lora a lansat o nouă melodie, „Rebeli și nebuni“

După succesul înregistrat cu piesa “Puișor”, care a adunat aproape 10 milioane de vizualizări pe YouTube, Lora revine cu un nou single, “Rebeli și nebuni”.

lora melodia rebeli si nebuni

Noua melodie este compusă de Marius Drăghici, iar versurile sunt scrise de Theea, în colaborare cu Lora. „‘Rebeli și nebuni’ este o piesă care mă reprezintă. Mesajul este foarte bun și inspirațional, are un balans și o bună dispoziție care i-a făcut pe fanii mei să-mi lase numeroase mesaje pe Facebook, după ce au auzit-o în concerte, prin care mă rugau să o lansez. Dorința fanilor mei, în privința pieselor mele, este lege”, a spus Lora.

Piesa “Rebeli și nebuni” este produsă în studioul RebelStudio și lansată împreuna cu MediaPro Music. “Mă bucur că fac parte dintr-o echipă atât de unită și creativă pe partea de compoziție și producție și că am fani atât de preocupați de cariera mea artistică. Cu fiecare piesă, împart cu ei secretele inimii mele, dar și modul meu de a gândi și de a percepe viața, care m-a făcut să ajung unde sunt acum”, a încheiat artista.

1 COMENTARIU

  1. Foarte frumoasa melodia.Bravo Lora, și brava lui Theea care tea ajutat la versuri.Iar Marius Draghici care a făcut melodia…

    Felicitări. Te pup Lor. Ești vedeta mea preferata

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here