Connect-R, cucerit de o fetiţă de la „Next Star“: „A arătat spre mine şi m-am topit“

Dacă e joi, e seara marelui spectacol făcut de micile talente de la Next Star. Misiunea celor cinci juraţi – Lora, Pepe, Connect-R, Maria Cârneci şi Vasile Muraru e din ce în ce mai dificilă, la preselecţiile pentru cel mai nou sezon al emisiunii înscriindu-se o mulţime de copii talentaţi nu doar din România, ci din întreaga lume.

Bianca Next Star

Printre ei şi micuţa Bianca, din Buzău, care la doar 7 anişori i-a cucerit pe juraţi atât cu talentul ei, cât şi cu prezenţa scenică. „La un moment dat a arătat spre mine în timp ce cânta şi m-am topit. Extraordinar, îţi captează atenţia imediat!” a remarcat Connect-R, imediat după interpretarea micuţei.

Încă de când a păşit pe scena Next Star, Bianca le-a povestit că este foarte atentă la apariţiile sale: „Cred că am un milion de rochii, mi le cumpără buni, pentru diverse spectacole!”. Nu doar bunicii au mare grijă de ea, ci şi părinţii care au făcut sacrificii enorme pentru a-i construi un studio de înregistrări acasă.

„E extraordinar să poţi înregistra ceva, atunci când simţi”, a spus Bianca. La doar 7 ani, micuţa se mândreşte cu 23 de premii la festivaluri, în cei 2 ani, de când s-a apucat de muzică.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here