sâmbătă, iunie 22, 2024
AcasăARTIȘTI ROMÂNILora a lansat videoclipul melodiei „Floare la ureche“

Lora a lansat videoclipul melodiei „Floare la ureche“

După succesul înregistrat cu piesa “Singuri în doi”, interpretată cu Peter Pop, care a strâns aproape 10 milioane de vizualizări pe YouTube, Lora revine cu un nou videoclip plin de energie și adrenalină, pentru single-ul “Floare la ureche”.

lora floare la ureche

Videoclipul a fost regizat de Richard Stan și Claudiu Stan, iar filmările au durat două zile și au avut loc la Arsenal Park, un complex turistic construit pe ruinele fostei fabrici de muniție din Orăștie.

“Piesa se adresează fetelor cu personalitate puternică, care nu se lasă păcălite așa ușor. Este o melodie care îmi place foarte mult, mă amuză și mă binedispune. Le mulțumesc lui Dorian Oswin și Doddy pentru muzică și versuri, dar și întregii mele echipe”, a spus Lora.

Iulian Ioncea
Iulian Ionceahttps://www.traiestemuzica.ro
Cu o experiență de aproape 10 ani în presă, Iulian Ioncea a debutat la ziarul Adevărul de Seară în anul 2009. După câteva luni, a făcut pasul către ziarul Adevărul, iar în anul 2012 s-a mutat la site-ul eva.ro. În 2013 a pus bazele site-ului trăieștemuzica.ro, iar peste doi ani ocupa și funcția de PR la Consiliul Concurenței. Din 2017 se ocupă și de comunicare online la Cat Music. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.