Alexandra Bădoi, pe aceeași scenă cu Armin Van Buuren

Alexandra Bădoi și-a îndeplinit visul de a cânta pe aceeași scenă cu Armin Van Buuren. Prezentatoarea Meteo de la Observator Antena 1 s-a aflat la sfârşitul lunii mai la Chișinău, acolo unde a cântat în deschiderea show-ului lui Van Buuren.

Alexandra Badoi Armin Van Buuren

”Armin a venit pentru prima oară în Moldova, iar în deschidere DJ-ii Andrew Rayel si Marlo au asigurat o atmosferă senzațională. Eu am cântat în cadrul spectacolului lui Andrew Rayel melodia „Goodbye”. A fost pentru prima oară când am cântat pe aceeași scenă cu Armin Van Buuren și m-am simțit minunat. Peste 8000 de oameni din Moldova, Rusia și România au dansat și au cântat alături de noi. A fost o experiență foarte frumoasă, care mi-aș dori să se repete”, a mărturisit încântată Alexandra.

O admiratoare declarată a lui Van Buuren, Alexandra Bădoi își dorea de mult timp să cânte pe aceeași scenă cu acesta, mai ales că în trecut a avut ocazia să îi ia interviuri și, totodată, să fie și prima cântăreață din România prezentă pe una dintre compilațiile anuale ale artistului.

Citeste si despre:

Cea mai difuzată piesă la radio în vara 2023
Neversea 2024 - primele informatii despre festival
Tot ce trebuie să știi despre Danube Rock Sounds 2023
Primele 10.000 de abonamente pentru Untold 2024 vor fi puse în vânzare pe 12 septembrie

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here