Loredana a lansat videoclipul melodiei „Santa baby“

Loredana a lansat melodia “Santa Baby”, o reinterpretare a celebrei piese cu acelaşi nume, cântată de Eartha Kitt, o cunoscută cântăreaţă şi actriţă americană.

Loredana - Santa Baby“Am vrut să le ofer fanilor mei, de Sărbători, un cântec care să le ajungă la suflet, să îi relaxeze şi să îi binedispuna şi m-am gândit că cel mai potrivit este ‘Santa Baby'”, a spus Loredana.

“Santa Baby” va fi lansat odată cu clipul filmat şi regizat de Remus Achim. Filmările au avut loc la Stejarii Country Club şi la Beauty District, iar styling-ul este făcut de Loredana şi Radu Mădă. În noul clip al Loredanei apar şi cele două semifinaliste din echipa sa de la Vocea României, Maria Hojda şi Ilinca Băcilă.

“‘Santa Baby’ este un cântec de Crăciun atipic. Îmi place să ies din tipare, să fac lucruri care să-mi reprezinte spiritul rebel. Povestea cântecului este despre o domniţă care îi scrie Moşului o scrisoare de Crăciun în care îi cere aproape imposibilul. Adică ce-i mai scump şi mai de lux pe lumea asta. O mică ironie şi satiră la adresa unei fete care visează să îl întâlnească pe băiatul plin de bani, gata să îi împlinească toate dorinţele. În schimbul promisiunii făcute moşului că va fi la fel de bună ca anul trecut. Şi dacă ea crede în Moş, vrea să vadă dacă şi Santa Baby crede în ea. Genul de poveste incredibil de actuală, chiar şi acum, la mai bine de o jumătate de secol de când a fost scrisă.

E un cântec de Crăciun superb, pozitiv, nostim foc care are şi un clip pe măsură, în care apar Ilinca şi Maria, frumoasele mele fete din echipa Loredana de la Vocea României!”, a explicat Loredana.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here