VIDEO Lora a vorbit despre bărbatul ideal în matinalul Cusurgiii

Joi, 11 decembrie, Cusurgiii au avut-o invitată la matinalul Radio 21 pe Lora. Cântăreaţa a interpretat live „Arde“, cea mai nouă piesă a ei, dar si binecunoscut single „Puişor“.

Lora - Cusurgiii„A fost o joacă în studio. După ce am dat play pentru prieteni şi s-au distrat, mi-au spus că e ceva cu piesa asta, că mă prinde” , a spus ea. De asemenea, Lora a povestit despre proiectele ei, despre filmările de 14 ore, de la emisiunea TV la care este jurat, dar şi despre aparatul dentar pe care-l poartă.

În privinţa vocii ei puţin gâjâite, Lora a spus că are… “nisip pe voce”. “Mai exact am un pachet de frecvente mai complex, care m-a ajutat să am amprentă vocală”, a explicat cântăreaţa.

Artista a recunoscut, însă, că din când în când mai şi fumează, lucru pe care nu-l recomandă nimănui. Dar are mare grijă de vocea ei şi bea foarte multe ceaiuri.

Cusurgiii au vrut să afle şi cum ar trebui să fie bărbatul ideal pentru celebra cântăreaţă. “Trebuie să fie inteligent, activ, onest, cu simţul umorului, să mă înţeleagă şi să mă iubească. Şi, mi-am dat seama că, este foarte împortant să-l iubesc şi eu”, a răspuns Lora. Viitorul pretendent ar trebui să ia în calcul şi faptul că artistei îi plac buchetele bogate şi colorate din flori de câmp.

De asemenea, Mihai Gainuşă, Marina Neagu şi Codruţ Kegheş au provocat-o pe Lora să scrie şi să trimită un SMS amoros, la un număr de telefon ales la întâmplare. “Ai cel mai frumos zâmbet şi mi-ar plăcea să-l văd dimineaţa”, a fost mesajul Lorei care, după o extragere ad-hoc a unui număr din agenda sa, a ajuns la… o fată.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here