Lucia a lansat o nouă melodie, „Beethoven“

Lucia a lansat piesa “Beethoven”, compusă de Lucia şi de Marius Moise şi produsă de Lukone.

Lucia Bethoven

„’Beethoven’ este o piesă despre încercarea constantă de a impresiona pe cineva, dar nicio idee nu pare bună. Povestea din spatele piesei este una amuzantă: Marius, partenerul meu de compus, şi cu mine ascultăm instrumentalul şi încercăm să găsim o linie de voce. Între timp, el “zdraganea” la pian, apăsând nişte clape care sunau îngrozitor! Primul lucru pe care l-am spus a fost “Frate, nu eşti Beethoven, nu poţi să cânţi aşa!”! Iniţial am râs, dar după aia “I am no Beethoven” a început să sune ca o idee bună de vers şi de acolo am început să scriem piesa”, spune Lucia.

În ultima perioadă, Lucia a mai lansat un cover după una dintre piesele ei preferate de la Tom Odell (“Hold Me”), precum şi piesele compuse de ea şi Marius Moise – “Make Up Song” şi “Days”.

Tot anul acesta, Lucia a cântat în deschiderea concertului susţinut de Delilah în Bucureşti, dar şi la Festivalul “Femei pe Mătăsari”.

Lucia se pregăteşte de filmarea videoclipului pentru piesa “Beethoven” şi compune piese care vor fi incluse pe primul ei album.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here