Succesul lui Julio Iglesias la femei, iluzie sau realitate?

Pe 19, 20 şi 22 iulie, Julio Iglesias se va reîntâlni cu fanii săi din România, la Mamaia, Galaţi şi Bucureşti, în trei concerte ce vor cuprinde un repertoriu special cu melodii celebre ce vor fi interpretate în maniera sa inconfundabilă.

Julio IglesiasJulio Iglesias este cu adevărat un talent incomparabil, un romantic incurabil, ale cărui melodii de dragoste încântă vieţile a sute de milioane de oameni de peste 45 de ani, fapt dovedit prin concertele sold-out pe care le susţine constant în România sau în orice alt colţ al lumii.

Despre iubitele care au trecut prin viaţa artistului Julio Iglesias, dar şi despre cât de apreciate şi iubite sunt cântecele sale, s-au scris mii de pagini în presa de pe întreg mapamondul, însă multe dintre gândurile, trăirile şi sentimentele care îl însoţesc permanent pe marele artist sunt mai puţin cunoscute publicului larg şi stau scrise în cuprinsul cărţii sale “Între Paradis şi Infern”, lansată în urmă cu câţiva ani .

Artistul recunoaşte că este un bărbat a cărui voinţă a fost dominată de iubire, dar viaţa sa nu este doar o cronică a iubirii ci, mai degrabă o cronică a lipsei de iubire. Julio Iglesias a mărturisit că acest sentiment s-a instalat la vârsta de douăzeci de ani când deşi era un bărbat tânăr, puternic atletic, reuşea cu greu să atragă privirile fetelor, pentru că întotdeauna se găseau alţi liceeni, colegi mult mai înalţi, frumoşi sau mai străluciţi.

“Recunosc că intru pe terenul mlăştinos al tristeţii – această tristeţe pe care o simt atât de aproape întotdeauna, această tristeţe galiciana şi viscerală, care îmi este iubită în multe nopţi, fiindcă adesea cea care doarme alături de mine este tristeţea, chiar dacă, aproape, respiră o frumoasă femeie goală -, dar adevărul e că la vârsta aceea nu-mi era uşor să am o iubită drăguţă. Cel puţin aşa credeam eu pe atunci. Pentru că acum, când o am aproape şi văd cât de uşor îmi este să am o iubită, întotdeauna insist, revin la aceeaşi chestiune, îmi spun că în aceleaşi împrejurări, Julio Iglesias …în mod sigur n-ar fi ajuns la aceste priviri. Şi întrebarea asta mi-o pun mereu, mereu. Face parte din puternica, dureroasa mea latură critică. Şi tocmai, de aceea acum, când ies cu o femeie, când o ţin în braţe, oricât de minunate ar fi acele momente, oricât de frumoasă ar fi femeia şi de romantică seara sau atmosfera, întotdeauna îmi pun în sinea mea aceeaşi întrebare:

– Este cu mine pentru ceea ce sunt, sau pentru ceea ce reprezint…?

Iar asta mă face să mă îndoiesc mult şi să sufăr destul, fără a fi masochist, chiar dacă uneori mă gândesc că sunt. De aceea îmi place să ascult lumea spunând despre mine că sunt un mit, că mă aflu deja pe incredibilul tărâm al legendei. Îmi place pentru că sunt, pe lângă alte defecte, o fiinţă foarte vanitoasă. Dar nimeni nu-mi poate lua întrebarea numărul unu de zi cu zi, aceea pe care mi-o pun adesea de o sută de ori pe zi:

– Şi, dacă vocea ta e una neînsemnată, dacă nu eşti frumos, Julio, dacă ai un caracter insuportabil, cărui fapt i se datorează sucesul tău?

Ştiu însă foarte bine că răspunsul îmi scapă, că viitorul meu este scris în stele. Că nu fac altceva decât să-mi urmez drumul. Propriul meu drum.”, spune Julio Iglesias în “Între paradis şi Infern”.

Dar, drumul ales şi timpul i-au oferit lui Julio un răspuns, iar viaţa acestuia este completată de soţia sa, Miranda şi de cei cinci copii ai săi: Miguel – 17 ani, Rodrigo – 15 ani, gemenele Victoria şi Cristina – 13 ani şi Guillermo – 7 ani despre care artistul a mărturisit că:

“Miranda este femeia vieţii mele. Este cea care mă iubeşte necondiţionat, mă înţelege perfect şi mă încurajează să merg mai departe. Suntem împreună de aproape două decenii şi jumătate şi dragostea noastră a devenit din ce în ce mai puternică. Cei cinci copii pe care îi avem împreună sunt, pentru noi, cea mai mare bucurie. Ne-am cunoscut, din întâmplare, în aeroportul din Jakarta. Ea era model pe atunci şi călătorea mult, iar eu eram în turneu. Din momentul în care am văzut-o, am ştiut că o voi iubi mereu.”, a mai spus Julio Iglesias.

Pe cel mai iubit artist latin al tuturor timpurilor, în vom revedea din nou în România în luna iulie, când va concerta la Mamaia ( 19 iulie), Galaţi (20 iulie) şi Bucureşti (22 iulie), iar biletele se vând în ritm accelerat.De aceea, organizatorii le recomandă celor interesaţi să îşi procure biletele din timp. Acestea sunt disponibile la preţuri variabile atât online prin www.vreaubilet.ro precum şi la punctele de vânzare din cele trei oraşe, după cum urmează:

 19 iulie – Concert Julio Iglesias la Summerland Mamaia

 Preţ bilete:
VIP: 285 RON (Sectoarele A şi B)
Categoria 1: 235 RON (Sectoarele C, D, E, F şi G)
Categoria 2: 175 RON (Sectoarele H, I, J şi K)
Categoria 3: 115 RON (Sectoarele L şi M)
Puncte de vânzare:
Casa de Cultură a Sindicatelor Constanţa, Agenţia de turism Mistral Tours-Mamaia şi staţia de pornire telegondolă (Corp D,Mamaia).

 20 iulie – Concert Julio Iglesias la Galaţi

 Preţ bilete:
VIP: 225 RON
Categoria 1: 185 RON
Categoria 2: 125 RON
Puncte de vânzare: Casa de Cultură a Sindicatelor Galaţi, Teatrul Muzical a€œNae Leonard”, agenţia de turism Galtour Galaţi şi la infodesk Shopping City Galaţi.

 22 iulie – Concert Julio Iglesias la Bucureşti

 Preţ bilete:
VIP: 450 Ron
Categ 1: 370 Ron
Categ 2: 270 Ron
Categ 3: 230 Ron
Categ 4: 180 Ron
Puncte de vânzare: casa de bilete Vreau Bilet din cadrul Unirea Shopping Center, etaj 2, corp central, la sediul VreauBilet din B-dul Octavian Goga nr. 24, bl. M62, sc. 1, et. 1, ap. 1, interfon 50, sector 3, Arte International – Librăria Eminescu, la Sala Palatului, în magazinele  EuroGSM.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here