Luna Amară a lansat videoclipul piesei „Doar noi doi“, primul single de pe albumul „Aproape“

În așteptarea noului album Luna amară, „Aproape”, formația clujeană lansează videoclipul „Doar noi doi”! Realizat de Dorin Marcu (Resize Media), clipul este o explorare a unei stări și ascunde o serie de detalii interesante sub aparența unei simplități în execuție.

Luna Amara“Este al doilea videoclip la care lucrez cu Luna amară și, contradictoriu cu Pietre în Alb, am lucrat de trei ori mai puțin ca timp dar a fost de cinci ori mai solicitant din cauza conceptului de one-take. Cred că cea mai bună frază pentru a caracteriza conceptul clipului este o vorbă foarte dragă mie, It ain’t simple being cool, but it’s cool being simple”, a spus Dorin Marcu, regizorul piesei “Doar noi doi”.

Piesa a fost înregistrată la Luna Recording Studios, inginer de sunet Oliver Vegh, mix și master de Dan Georgescu. Mai apare de asemenea cvartetul Les Nuages (Andrada Codorean – vioara I, Roxana Tuță – vioara II, Bianca Comșa – violă, Adela Moldovan – violoncel), partitura pentru coarde fiind scrisă de Dorin Ghiuță.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here