EXCLUSIV Mircea Eremia: „În perioada următoare voi petrece multe ore în studio, căutând melodia perfectă“

La sfârşitul lunii august, Mircea Eremia prezenta o nouă melodie, „Interzis“, interpretată alături de Bianca Tudorache şi însoţită de un videoclip de imagine.

mircea-eremia-interviu-interzis

Piesa a fost bine primită de public, reuşind să adune milioane de accesări pe YouTube, iar acum Mircea Eremia ne-a acordat un interviu în cadrul căruia a vorbit despre „Interzis“, despre celelalte piese ale lui, dar şi despre planurile de viitor pe care le are.

TrăieşteMuzica.Ro: În urmă cu mai bine de o lună de zile ai lansat o nouă melodie, „Interzis“, alături de Bianca Tudorache. Care este povestea din spatele piesei şi cum aţi ajuns să colaboraţi?

Mircea Eremia: Această melodie spune povestea imposibilă de dragoste a doi tineri care au fost împreună. Melodia este făcută cu ajutorul celor de la DOMG (Dorian Oswin şi Mihai Gruia), cărora le mulțumesc foarte mult. Tot prin ei am cunoscut-o şi pe Bianca.

Într-o zi am ajuns la studio puţin mai devreme decât programasem întâlnirea şi am găsit-o pe Bianca cântând. Este o fată foarte talentată, frumoasă şi cu o dorinţă puternică de a face ceva în muzică.

Piesa beneficiază şi de un videoclip care a adunat aproximativ 2,5 milioane de vizualizări pe YouTube. Te aşteptai să aibă un success atât de mare?

Clipul melodiei, regizat de Anthony Icuagu, este simplu, de imagine, fapt care face totul mult mai real. Peisajele, trăirile şi acțiunile făcute în clip sunt accesibile pentru toată lumea, ficare om putând să intre cât mai mult în personaj.

Mă aşteptam ca oamenii să se regăsească în această melodie, deoarece am atins un punct sensibil, o trăire pe care o trăiesc sau au trăit-o mulţi, însă de foarte puţine ori.

În mai puţin de un an şi jumătate ai lansat trei melodii ce însumează pe YouTube peste 15 milioane de vizualizări, „Ilegal“ fiind cea mai accesată. Pentru tine care este cea mai specială piesă?

Deși îndrăgesc toate melodiile pe care le-am lansat, „Ilegal“ a fost şi va rămâne cel mai frumos proiect din viaţa mea. Șansa de a cunoaște o echipă de oameni faini, șansa de a face această melodie împreună cu Alina şi, fiind prima piesă din viaţa mea, cu siguranță va rămâne mereu specială.

mircea-eremia-interzis-interviu-exclusiv

Până acum ai două colaborări şi o melodie solo. Cum îţi place mai mult să cânţi, singur sau alături de cineva?

Nu am o preferinţă, la fel de mult îmi place să cânt, indiferent de situaţie sau de câți oameni cântă cu mine pe melodie. La „Ilegal“, Alina mi-a dat o stare de încredere, însă, cu timpul, obișnuindu-mă cu viata artistică, nu mai am preferințe de genul. Ceea ce este important este să fie produsul final foarte bun.

Colaborare cu Alina Eremia, sora ta, apoi piesă solo, apoi colaborare cu Bianca Tudorache. Ca să păstrăm regula, următoarea va fi o melodie solo, iar apoi iar o colaborare. Cu cine ai vrea să mai cânţi?

Cu această întrebare mi-aţi dat o idee foarte bună! De ce nu? Aş putea scoate una singur, una cu cineva.

Să spun cu cine aş vrea să mai colaborez este greu, deoarece sunt mulţi artiști pe care îi apreciez, cu unii dintre ei sunt chiar prieten. Nu ştiu dacă pot să spun asta atât de prematur. Așteptați să scot următoarea melodie singur, apoi să fac melodia pe care să-mi mai trebuiască o voce şi imediat ce o să hotărăsc împreună cu #ereteam, veți fi primi care vor afla.

Ce planuri ai pentru restul anului?

Este greu să răspund la această întrebare, deoarece lucrurile se schimbă destul de des în viaţa unui artist. Ce vă pot spune cu certitudine este că voi petrece foarte multe ore în studio, căutând melodia perfectă, voi merge la facultate, voi continua să fac sport şi voi petrece cât mai mult timp alături de familie.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here