Maga şi Tudoran au lansat, alături de Aylin, un lyric video pentru melodia „Dezbrăcaţi“

După experimentul numit “Copilul din mine”, Maga şi Tudoran, duo-ul inedit de pe piaţa muzicală românească, au lansat piesa “Dezbrăcaţi”, o frumoasă colaborare cu Aylin Cadîr.

Maga & Tudoran

Se pare că cei doi nu s-au cuminţit, ba mai mult, propun undelor radio un cântec în care apare o voce binecunoscută publicului şi care se potriveşte mănuşa pe sound-ul lor, rupt parcă din alte timpuri şi, în acelaşi timp, mai actual ca niciodată.

“Înzestraţi cu un simţ fin al observaţiei, am observat următorul lucru: pe plajele de nudişti, în cazul cuplurilor ce umblă goale prin casă, cât şi în cazul celebrului cuplu Adam şi Eva, nu au existat discuţii în contradictoriu, #dezbrăcaţi fiind calea cea mai rapidă spre pace. Dacă nu scriam noi acest cântec, cu siguranţă îl scria Radu F. Constantinescu”, au spus Maga şi Tudoran.

Este vorba despre piesa “Dezbrăcaţi”, iar vocea feminină, care încoronează refrenul, este Aylin Cadir, probabil în cea mai comercială ipostază de până acum.

Versurile sunt scrise de către cei doi, dar au fost completate superb de către Cristina Bălan (ABCD / ex-Impact) şi capturează, astfel, perspectiva feminină asupra subiectului, în jurul căruia gravitează acest cântec “ca o poveste ce se tot repetă” şi anume, relaţia cu năbădăi prin care cu toţii trecem, măcar o dată în viaţă.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here