vineri, iulie 19, 2024
AcasăARTIȘTI ROMÂNIMamasita a lansat videoclipul melodiei „Făt Frumos“

Mamasita a lansat videoclipul melodiei „Făt Frumos“

Mamasita lansa, în vara acestui an, piesa „Făt Frumos“, care a reuşit să strângă pe YouTube peste 5 milioane de vizualizări, iar acum artista lansează şi videoclipul melodiei.

mamasita fat frumos

Cântăreaţa încă mai crede în poveştile de dragoste, însă s-a saturat să tot aștepte prinţul pe un cal alb și a pornit în căutarea lui, prin intermediul melodiei „Făt Frumos“, produsă de Narcotic Creation.

Regizat de Michael Mircea, videoclipul urmăreşte îndeaproape versurile piesei şi o duce pe Mamasita alături de Făt Frumos pe un drum necunoscut pe care visele sunt permise.

„Noi, fetele, ne formăm un ideal de iubire încă de mici, ideal în care credem și pe care îl alimentăm cu tot felul de speranțe și așteptări! Visăm cu ochii larg deschiși la partenerul perfect, care ne poate oferi totul! Însă există riscul ca tocmai din această cauză să ratăm adevărata iubire! Idealul poate fi atât de frumos, încât ne poate orbi“, a spus Mamasita.

Iulian Ioncea
Iulian Ionceahttps://www.traiestemuzica.ro
Cu o experiență de aproape 10 ani în presă, Iulian Ioncea a debutat la ziarul Adevărul de Seară în anul 2009. După câteva luni, a făcut pasul către ziarul Adevărul, iar în anul 2012 s-a mutat la site-ul eva.ro. În 2013 a pus bazele site-ului trăieștemuzica.ro, iar peste doi ani ocupa și funcția de PR la Consiliul Concurenței. Din 2017 se ocupă și de comunicare online la Cat Music. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.