Andreea Bănică: „Îmi doresc și un băiețel“

Invitată în studioul Kiss FM în cadrul campaniei Vedete Face to Facebook, Andreea Bănică le-a dezvăluit fanilor secretul siluetei sale și le-a povestit cum va petrece Halloween-ul. Artista le-a mai mărturisit ascultătorilor Kiss FM și că-și dorește un al doilea copil, un băiețel.

andreea banica kiss fm

„Astăzi voi merge la un prieten foarte bun care dă o petrecere de Halloween, iar mâine seară voi colinda cu Sofia în cartier, costumate, ca să primim bomboane. Am decorat casa cu vrăjitoare, dovlecei, luminițe”, a răspuns artista, atunci când a fost întrebată de o admiratoare cum va petrece Halloween-ul.

„Mă trag dintr-o familie modestă, care n-a avut bani de investit în mine. Pur și simplu au crezut în talentul meu și, cu puțin noroc, astăzi am ajuns aici”, le-a mărturisit artista fanilor.

Invitata le-a dezvăluit ascultătorilor Kiss FM și care este secretul siluetei pe care o etalează.„Nu există un secret al frumuseții. Faptul ca ești un om împlinit te face frumos”, a declarat ea. Artista a postat și din ce constă regimul său alimentar: „Dimineața: cereale cu iaurt. Prânz: baton proteic. Cina: orice fel de carne cu legume sau pește. Asta dacă am timp și nu sunt foarte ocupată. Când sunt prea ocupată, mănânc ce apuc. Camera de filmat îți adaugă cinci kilograme, așa că te uiți la mine și scazi 5-6 kg”.

Întrebată care este cel mai mare vis al ei, Andreea Bănică a declarat că acesta s-a împlinit deja și este reprezentat de fiica sa, Sofia. Cântăreața a mărturisit că-și dorește și un băiețel și le-a dezvăluit fanilor că este de 19 ani împreună cu soțul ei, Lucian.

„Cânt și în baie. Îmi place acustica”, a declarat Andreea, răspunzând unei întrebări postate pe facebook.com/kissfmromania.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here