„Te cunosc de undeva“, lider de audienţă

Urmãrind în numãr foarte mare programele Antenei 1, telespectatorii din mediul urban au condus ieri postul generalist al trustului Intact în fruntea clasamentului de audienţã la nivelul întregii zile.

Dalma-te-cunosc-de-undeva-lider-audienta

Antena 1 a înregistrat ieri pe Whole Day un rating mediu de 3.5% şi o cotã de piaţã de 15.9% pe targetul urban, clasând principalul competitor, Pro Tv, pe poziţia secundã, cu un rating mediu de 3.2% şi 14.6% cotã de piaţã.

Transformãrile uluitoare şi momentele emoţionante au clasat şi asearã transforming show-ul „Te cunosc de undeva!” pe prima poziţie în topul audienţelor, la nivelul publicului din mediul urban. Astfel, emisiunea prezentatã de Alina şi Cosmin a înregistrat ieri un rating mediu de 8% şi o cotã de piaţã de 16.9% în rândul publicului din mediul urban, clasând postul Pro Tv pe poziţia secundã, cu 6.6% rating şi 13.8% cotã de piaţã.

În minutul de aur, înregistrat la 21:09, peste 1 719 000 de telespectatori la nivel naţional urmãreau jurizarea transformãrii Dalmei în Liviu Vasilică, celebru interpret de muzică populară plecat dintre noi în anul 2004. Dalma a interpretat cântecul “Marine, la nunta ta”, acompaniată vocal de grupul Teleormanul.  “Nu pot să-ți descriu emoțiile pe care le am. E ceva special să porți hainele cuiva care a cântat atâția ani în ele…”, a spus Dalma, vizibil emoționată.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here