Manuel Riva lanseaza “Slow Motion”, in colaborare cu Emy Perez (VIDEO)

Manuel Riva, unul dintre cei mai in voga DJ si producatori muzicali romani, revine cu un nou single – “Slow Motion”, o colaborare cu Emy Perez. Piesa este o productie dance cu puternice influente pop, evidentiata de vocea puternica a lui Emy, care a scris versurile acestei productii impreuna cu Manuel Riva.

“Slow Motion” reprezinta o noua directie muzicala pentru Manuel Riva. Aceasta este cea de-a doua colaborare a artistului cu Emy Perez, dupa ce anul trecut au lansat piesa “Anybody Out There”.
Piesa “Slow Motion” este insotita de un videoclip conceput ca un jurnal de calatorie.
Manuel Riva este unul dintre cei mai de succes artisti romani peste ocean. Piesele sale s-au aflat saptamani la rand si inca se afla in topurile Billboard dedicate muzicii dance.

Manuel Riva, pe numele real George Emanuel Călin, si-a inceput cariera muzicala in anii 2000, cu trupa Demmo. În 2008 a lansat trupa Deepcentral alături de Doru Todoruț, iar din 2016 se ocupa de propriul proiect, lansand zeci de piese si remixuri.

Succesul international a venit o data cu lansarea single-ului „Mhm Mhm”, care a ajuns in Top 20 Billboard Club Chart, dar si pe primul loc in cautarile Shazam in tari precum: Romania, Bulgaria, Cipru, Moldova, Armenia si Lituania. Manuel Riva a fost nominalzat la premiile MTV – EMA la categoria Best Romanian Act, iar in 2017 a deschis festivalul UNTOLD pe scena principala. Piesele sale au fost mixate sau incluse in podcasturile celor mai mari Dj din lume: Tiesto, Fedde Le Grand, Sam Feldt, Oliver Heldens, Cosmic Gate, Sander Van Doorn, Robin Schulz, Max Vangheli.

Emy Perez, originara din Venezuela, canta inca de mica, si a crescut pe muzica unor star-uri precum Shakira sau Eros Ramazotti. A trecut rapid de la interpretare la a compune piese cu producatori precum: Steve Morales (Enrique Iglesias, Ricky Martin, Celine Dion) si cu Keith Morrison (castigator al premiului Grammy). Dupa ce a locuit in Statele Unite ale Americii si Marea Britanie, Emy s-a mutat in Olanda pentru a urma Conservatorul.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here