Maria Nicole a lansat videoclipul piesei „Above the stars“

Maria Nicole este o artistă care, la o vârstă atât de fragedă, a reuşit să ne cucerească cu vocea şi piesele ei. Maria Nicole este de câţiva ani în lumea muzicii româneşti şi se ocupă cu seriozitate şi de activităţile specifice vârstei ei, dar şi de cariera sa.

Maria NicoleCopilă în vârstă de doar 5 ani, ea a lansat un nou single “Above the stars”, o piesă despre optimism şi despre spiritul liber. Tânăra artistă “zboară deasupra stelelor” şi îşi trăieşte visul indiferent de ceea ce spun ceilalţi, ea poate realiza tot ce îşi propune şi se bucură de ceea ce îi oferă viaţă.

Mesajul piesei este unul motivaţional, ea încurajându-ne să ne trăim viaţa frumos pentru ca soarele străluceşte în fiecare dimineaţă pentru cei care visează la o cale mai bună. La vârsta ei fragedă, Maria, ne o oferă o adevărată lecţie de viaţă şi ne învaţă că trebuie să privim viaţa cu mult optimism.

Maria Nicole a debutat cu single-ul “Feeling Ok”, care înregistrează nu mai puţin de 1,5 milioane de vizualizări. Apoi, în luna martie, artista a lansat piesa “Mama” o piesă emoţionantă care transmite un mesaj din partea copiilor către părinţii care sunt plecaţi.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here