Maria Radu a lansat videoclipul melodiei „Stay“

Cunoscută drept una dintre cele mai bune voci feminine din România, cu o carieră bogată ce a început încă de când avea 14 ani, Maria Radu revine în atenţia publicului cu o nouă piesă, „Stay“.

maria radu videoclip stay

Noua melodie este o declaraţie de dragoste cu o compoziţie rotundă şi bine îngrijită, cu un sound fresh şi versuri care promit să te obsedeze.

Videoclipul alb-negru care însoţeşte piesa „Stay“ explorează spaţiile vaste ale unui studio de înregistrări, fiind marcat de o proiecţie grafică dinamică şi de un styling realizat din piese vestimentare cool – eighties remix (Acne Studios, Alexander Wang, Stefanel, Armani Jeans).

„Stay“ propune o nouă abordare a realităţii, marcată de muzică şi text, o nouă faţă a Mariei Radu şi, mai mult decât atât, muzică de calitate.

„În mesajul piesei ‘Stay’ se regăseşte oricine. Cu siguranţă, cel puţin o dată, n-am avut curajul să spunem ce simţim, ne-am pus tot felul de bariere numite: orgolii, frici, îndoieli… E o ‘tragere de mânecă’, o conştientizare a sentimentelor pe care trebuie să le spui, să le exprimi, curajul de a fi tu însuţi, dar şi conştientizare a faptului că niciodată nu e prea târziu să spui ce simţi“, a spus Maria Radu.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here