Cat Music, singurul canal de YouTube din România cu două milioane de abonaţi

La mai puţin de un an de când a depăşit 1,5 milioane de abonaţi, canalul de YouTube al casei de discuri Cat Music înregistrează o nouă creştere semnificativă, de peste 500.000 de abonaţi, cea mai importantă creştere de până acum, şi este, din nou, cel mai puternic canal de YouTube din România.

cat music 2 milioane abonati

Între primul videoclip uploadat pe canal, hitul „Ghită“, al Cleopatrei Stratan, şi cel mai recent upload, piesa „Come on everybody“, a trupei Jukebox, au fost încărcate peste 1.295 de piese şi videoclipuri, în cei nouă ani de activitate în care Cat Music s-a situat pe primul loc atât în ceea ce priveşte numărul de abonaţi, cât şi în ceea ce priveşte numărul total al vizualizărilor.

Cel mai vizualizat upload rămâne hitul „Dalinda“, al lui Alex Mica, cu peste 58 de milioane de vizualizări. Cinci piese din top 10 cele mai vizualizate de pe canal sunt încărcate în 2015, iar Delia este singura artistă prezentă în top cu trei videoclipuri (două single-uri şi o colaborare).

„Sunt foarte încântat să constat că eforturile noastre în zona digitală dau rezultate. Am depăşit pragul de două milioane de abonaţi ai canalului de YouTube Cat Music. Este rezultatul muncii colegilor mei şi răsplata talentului artiştilor, compozitorilor şi regizorilor cu care lucrăm şi cărora le mulţumesc. Bun venit în viitor“, a spus Dan Popi, managing director Cat Music.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here