Mario Fresh a lansat videoclipul piesei „Dacă pleci“

De mai bine de doi ani, Mario Fresh trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Alexia Eram, fiica Andreei Esca. Artistul a decis să-și cânte sentimentele în noul său single, „Dacă pleci”, piesă ce beneficiază și de un videoclip în care apare alături de iubita lui.

mario fresh daca pleci video

„Toți prietenii îmi spuneau că dragostea apare atunci când nu te aștepți și așa a fost! Într-o zi de vară a apărut în viața mea Alexia, o tornadă de energie, zâmbete, căldură și multă iubire. M-am îndrăgostit de acest suflet cald care, cu cel mai frumos accent franțuzesc îmi face din orice zi o zi specială trăită împreună! Trăim o poveste care mă inspiră în fiecare zi. Așa a apărut și piesa «Dacă pleci», inspirată de ceea ce am început să simt în momentul în care am realizat că pentru a se realiza pe plan profesional, Alexia trebuie să plece la studii în străinătate! Piesa este scrisă despre noi, pentru ea, fata cu cel mai frumos zâmbet”, a spus Mario Fresh.

Piesa este compusă de Răzvan Matache, Alex Velea, Marius Moga, Theea Miculescu și Mario Fresh, iar videoclipul a fost regizat de San.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here