sâmbătă, iulie 27, 2024
AcasăȘTIRIDelia susține un nou show la Sala Palatului: „Acadelia“

Delia susține un nou show la Sala Palatului: „Acadelia“

Delia revine în această toamnă pe scena de la Sala Palatului din București cu un show memorabil „Acadelia“, care va avea loc pe 14, 15 și 16 noiembrie.

delia acadelia concert sala palatului

Potrivit comunicatului trimis de organizatori, rebela Delia va pronunța „rămâi cu mă-ta“ și „du-te-mă, baby“. Concertul nu va fi cenzurat, iar minorii vor avea acces în sală doar cu acordul părinților.

Biletele au fost deja puse în vânzare. De asemenea, există opțiunea achiziționării de bilete Meet and Greet Delia. Accesul la sesiunea de meet & greet cu Delia are un cost separat față de prețul de bilet pentru participare la concerte. Este obligatoriu pentru accesul la sesiunea de meet & greet ca participanții să aibă ahiziționat și un bilet la unul dintre concertele Acadelia. Pe lângă accesul la meet & greet, cumpărătorii acestei categorii de preț primesc și un CD, Tricou ACADELIA Limited Edition și poză cu autograf.

Iulian Ioncea
Iulian Ionceahttps://www.traiestemuzica.ro
Cu o experiență de aproape 10 ani în presă, Iulian Ioncea a debutat la ziarul Adevărul de Seară în anul 2009. După câteva luni, a făcut pasul către ziarul Adevărul, iar în anul 2012 s-a mutat la site-ul eva.ro. În 2013 a pus bazele site-ului trăieștemuzica.ro, iar peste doi ani ocupa și funcția de PR la Consiliul Concurenței. Din 2017 se ocupă și de comunicare online la Cat Music. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.