Maximilian, Grasu XXL și Guess Who au lansat un remix al piesei „Au, mă frige“

La mai puțin de o lună după lansarea videoclipului „Bat câmpii”, Maximilian revine cu un nou videoclip, de data aceasta alături de bunii săi prieteni Grasu XXL și Guess Who și de toată gașca Okapi Sound.

maximilian grasu xxl au ma frige remix videoclip

Melodia pe care v-o prezentăm se numește „Au, mă frige!” și este o piesă în ton cu vremea călduroasă și atmosfera încinsă ce stăpânește întreaga țară în această perioadă.

Videoclipul, regizat de Sergiu „Sega – Segarcea” Nicula, îi înfățișează pe cei trei protagoniști alături de toți membrii și prietenii Okapi Sound, așa cum nu ați avut ocazia până acum să îi vedeți: la drum, în concerte și în studioul Okapi Sound, înregistrând sau, pur și simplu, bucurându-se de momentele unice pe care o astfel de atmosferă de familie și unitate le generează.

Apărută pe albumul „Maxim, Am Spus!!!”, în toamna anului 2013, într-o variantă alături de Grasu XXL, melodia beneficiază de intervenția și aportul lui Guess Who, aport care îmbogățește întreaga experiență.

Remix-ul va putea fi regăsit pe mixtape-ul Okapi Sound, intitulat „OkapiTati”, material programat să apară în toamna acestui an.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here