Trooper va concerta la Arenele Romane pe 1 noiembrie

Unul dintre cele mai iubite grupuri rock din România, Trooper, revine în concert la Arenele Romane pe data pe 1 noiembrie.

Trooper Arenele RomaneDe această dată, într-un dialog al generaţiilor, în care vor avea parteneri două adevărate legende – Cristi Minculescu şi Nuţu Olteanu alături de excepţionalii muzicieni suedezi Ken Sundberg (bass) şi Anders Diephuis (tobe). Spectatorii vor avea parte de un dublu recital intersectat (pentru că vor exista şi câteva piese cântate împreună), care va include toate succesele artiştilor protagonişti, precum şi piese noi, unele chiar în prima audiţie, dar şi câteva cover-uri, în semn de omagiu adus “greilor” rock-ului internaţional: Rolling Stones, Led Zeppelin, AC/DC, Iron Maiden sau Whitesnake .

Intrarea generală va costa 50 de lei, pentru a se permite accesul unui public cât mai numeros. Va fi şi o categorie de bilete VIP, care includ o întâlnire directă cu artiştii, în care vor avea ocazia să schimbe câteva vorbe şi să se fotografieze cu ei, precum şi un poster cu autografele acestora. Organizatorii promit existenţa unui număr suficinet de stand-uri cu vânzare de bere şi alte băuturi, precum şi merchandising cu specific rock.

Biletele se găsesc pe www.eventim.ro, www.bilete.ro, www.iabilet.ro, www.blt.ro, în oficiile Poştei Române, magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, casele de bilete de la Sala Palatului şi Piaţa Unirii-2

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here