Melodia „E vara mea“, a lui Pepe, este cea mai bună piesă a verii

Vineri, în cadrul unei gale excepţionale, Mamaia Music Awards şi-a desemnat câstigatorii acestui an. Nominalizată şi favorită în categoria “Favourite Song”, piesa “E Vara Mea”, colaborarea lui Pepe cu Arando Marquez a câştigat premiul pentru cea mai bună piesă a verii lui 2014.

Pepe - Mamaia Music Awards

“Mă bucur mult că “E Vara Mea” place şi până la urmă doar aceasta contează. La foarte puţin timp după lansarea videoclipului am văzut că publicul cântă alături de mine piesa şi atunci mi-am dat seama că nu mai este a mea ci le aparţine. Premiul primit la Mamaia Music Awards confirmă şi din punct de vedere simbolic această realitate.”, a spus Pepe.

Melodia “E Vara Mea” a fost produsă de echipa Rappin’ On Production, Connect-R semnând alături de Adrian Cristescu atât versurile cât şi partea de compoziţie. Publishingul aparţine Pepe Latin Music, casa de discuri a artistului. Piesa a fost lansată ca şi single la începutul verii şi pentru că s-a bucurat de un feedback excelent, la sfârşitul lunii iunie a fost filmat şi videoclipul, regizor fiind Dan Petcan.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here