MCulture şi Nora Deneş au lansat videoclipul melodiei „De ce mă minţi“

După ce a lansat “Chef de chef”, “Ochii tăi”, “Nu te las”, “Mona”, “Portofele” şi “Aş da zile”, MCulture by Damian Drăghici revine cu cel de-al şaptelea single: “De ce mă minţi?”. Piesa interpretată de Nora Deneş este un remake al melodiei “De ce mă minţi?”, lansată în anii ‘90.

MCulture - De ce ma minti“Într-o zi de octombrie îmi luam prânzul în oraş, când, îmi sună telefonul! Era Cristine Popa care îmi zicea că îmi dă pe cineva la telefon. Era însuşi Damian Drăghici! S-a prezentat rapid, în stilul lui caracteristic şi mi-a expus pe fast-forward un proiect muzical, ce presupunea reorchestrarea în manieră modernă a unor manele din perioada lor de aur, vreme în care erau încă veritabile. M-a întrebat cineva mai demult dacă voi cânta vreodată manele şi ţin minte ca i-am râs în nas şi i-am zis clar că niciodată. Şi uite cum Damian mi-a schimbat părerea în doi timpi şi trei mişcări! Îl ştiam cu naiul, cu albumul de jazz, cu perioada americană, aşa că am intrat cu încredere în proiect! Voi fi veşnic recunoscătoare că am fost propusă pentru acest proiect. Mi-am ales din prima ‘De ce mă minţi?’ ne-am adunat, am început să cânt linia originală, apoi încet încet m-am desprins de ea, până a ajuns cum este acum!”, a declarat Nora Deneş.

MCulture este format din 13 artişti cool, diferiţi, cu voci excepţionale, care, de-a lungul timpului, au cucerit publicul din România şi nu numai. Printre artiştii MCulture se număra Jazzy Jo, Silviu Paşca, Cristine Popa, Cristina Stroe, Skizzo Skillz, Olga Verbitchi, dar şi Ilinca Băcilă, câştigătoarea Eurovision România din 2017.

În 2015, Nora Deneş a cucerit publicul în cadrul unuia dintre cele mai importante show-uri muzicale, “Vocea României” şi a făcut parte din echipa lui Smiley. A participat la Eurovision în 2014, dar şi în 2017, cu piesa “Mother”. Artista provine dintr-o familie de profesori de muzică, mama sa a fost profesoară de teoria muzicii, iar tatăl profesor de vioară. A studiat de la vârsta de patru ani vioară, apoi, în paralel, pianul. Cântăreaţă şi compozitoare, Nora Deneş este profesor de vioară la Liceul de Arte Baia Mare.

Pe 5 februarie, a avut loc evenimentul de lansare al proiectului MCulture, moment în care soliştii au fost acompaniaţi de doi actori balerini şi de o animaţie special creată pentru acest proiect, toate aceste elemente ilustrând o poveste de dragoste atemporală. Albumul “Naked Truth” conţine 13 piese post-manele, reinterpretate într-o manieră deosebită, cu un sound cool ce îmbină influenţe dubstep, trap, jazz dar şi pop, material care adună unele dintre cele mai bune voci din România, sub îndrumarea lui Damian Drăghici.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here