Mark Azekko şi Misha Miller au lansat videoclipul melodiei „Insane“

Mark Azekko a lansat primul single din carieră, “Insane”, alături de Misha Miller, disponibil pe toate platformele digitale de streaming. Piesa “Insane”, compusă în studiourile DeMoga Music de către Mark Azekko, Marius Moga şi Eneli, este o producţie EDM cu influenţe pop, ce vorbeşte despre consecinţele unei relaţii eşuate.

Mark Azekko si Misha Miller - InsaneVersurile se îmbină cu producţia semnată Mark Azekko şi vocea puternică a Mishei Miller şi creează starea de pus pe repeat.

O coproducţie DeMoga Music şi Cat Music, single-ul este însoţit de un videoclip fresh, filmat în Los Angeles, Statele Unite, o producţie video marca NGM Production. Personajul principal din clip este o faţă care străbate noaptea străzile din LA, singură. O vedem în diferite stări extreme – suferă, râde, plânge, dansează-exprimând prin mişcările ei versurile şi vibe-ul piesei.

Mark Azekko este producător şi artist în echipa DeMoga Music începând din 2014. Atunci când vorbim despre producţie şi sound, l-am putea integra pe Mark Azekko la categoria “perfecţionişti” în muzică, dar totodată este şi foarte versatil, cu un “feel-good” sound dezvoltat în foarte mulţi ani de produs beat-uri. Sound-ul său l-a condus spre colaborări cu artişti mari din România şi nu numai. Ultimul release ca producător la DeMoga Music Publishing este hit-ul Andra – “Mi-ai luat minţile” feat. Pacha Man, piesă care a cucerit topurile muzicale şi fanii Andrei, adunând peste 25 de milioane de vizualizări pe YouTube.

Background-ul lui Mark Azekko include şi colaborări internaţionale, una dintre ele cu Malin Johansson, artistă şi songwriter din Suedia. De asemenea, Azekko a călătorit în Oslo, unde a produs şi compus împreună cu artişti şi songwriteri norvegieni, printre care şi INGA.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here