Ramona Nerra, Dr. Mako şi Mnday au lansat videoclipul melodiei „Sorry for you“

Ramona Nerra, semifinalista „Vocea României” 2016, şi Dr. Mako colaborează cu Mnday şi lansează single-ul şi clipul „Sorry (for you)”. Muzica şi versurile sunt scrise de către cei trei artişti, iar videoclipul este regizat de către Dima Makrinic.

Sorry for you

„Pentru mine regăsirea muzicală alături de Ramona a fost un prilej de mare bucurie. Distanţa dintre noi, pentru că ea trăieşte în prezent în Germania, nu a fost deloc un impediment. Am făcut un soi de ping pong muzical pe net, eu cu producţia, ea cu vocea. Aşa a ieşit piesa ‘Sorry (for you)'”, a declarat Dr. Mako.

„Sunt foarte bucuroasă şi mândră de reluarea colaborării noastre muzicale, după atâţia ani în care fiecare dintre noi s-a dezvoltat artistic. Am revenit cu o melodie frumoasă care are un mesaj puternic: uită-te înainte pentru că asta e direcţia în care te îndrepţi. O piesă, care în ciuda poveştii, poartă un mesaj pozitiv şi un ritm care te duce cu gândul la vară”, a adăugat Ramona Nerra.

Dr. Mako, compozitor şi producător, a dedicat ultimii ani producţiei muzicii pop şi dance. Până în prezent, artistul a colaborat cu Oana Radu pentru piese precum „Tu” (feat. Eli), „Ea a fost prima” ( ft. Pacha Man) , „Dragostea-i nebună”, „Stai” ( ft. Doddy), single-uri de succes ce au adunat zeci de milioane de vizualizări pe YouTube, dar şi numeroase reacţii pozitive în mediul online. Cel mai recent single semnat Dr. Mako a fost lansat în aprilie 2017 alături de Alice S, sub forma unui video-lyric şi se numeşte „My Kiss”.

Ramona Nerra stă de 15 ani în Germania, unde este o cântăreaţă cunoscută. În 2016, artista a reuşit să cucerească publicul la Vocea României prin show-ul, vocea şi energia ei, iar în 2017, a ajuns până în finală în cadrul Selecţiei Naţionale Eurovision cu piesa „Save me”. A colaborat cu ATB pentru piesele „Never give up” şi „In and out of love” şi a urcat pe aceeaşi scenă cu artişti internaţionali precum Pink, Kelly Rowland sau Nicole Scherzinger.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here