Andrei Leonte a lansat videoclipul melodiei „Dragoste în haine de casă“

După ce a lansat “O nefericită şi un nebun” şi “Partea Rea (52)”, Andrei Leonte încheie trilogia muzicală începută în 2016 şi revine cu “Dragoste în haine de casă”, piesă care dezvăluie povestea de dragoste ce a inspirat toată această mini-serie.

Andrei Leonte - Dragoste in haine de casaSingle-ul est compus de Victor Răzvan Alstani, care a semnat şi “O nefericită şi un nebun”, iar versurile sunt scrise, ca de obicei, de către Andrei Leonte, care a semnat şi scenariul scurtmetrajului, regizat de Anthony Icuagu.

În acest nou scurtmetraj, personajul lui Andrei este alături de cea care l-a părăsit în prima parte, “O nefericită şi un nebun”. Simplitatea clipului este redată de povestea necosmetizată a unei relaţii,cu emoţie, bucurie, tristeţe, îndoială, regret, despărţire şi linişte.

“Se termină, în sfârşit, se termină! Am muncit foarte mult la acest concept şi a reprezentat oarecum un punct de cotitură pentru mine, muzical şi nu numai. Sincer am crezut că n-o să reuşesc să îl duc la bun sfârşit, dar iată că într-un final se închide cercul”, a declarat artistul.

În plus, single-ul şi clipul “Dragoste în haine de casă” a fost lansat în cadrul unui eveniment privat organizat la cinema, unde artistul a susţinut un mini-concert pentru invitaţi. Printre cei prezenţi s-au numărat oameni din media precum Olix, Robert Diaconeasa, Camelia Bălţoi, dar şi Ana Novic şi Xonia.

Compozitorul şi textierul Andrei Leonte este câştigătorul primului sezon “X Factor”, iar în 2013, s-a numărat printre cei 12 finalişti ai Selecţiei Naţionale Eurovision. Până în prezent, artistul a lansat piese de succes precum “Te iubesc cât 2”, “Care pe care” şi “Te sun eu”. De-a lungul carierei a colaborat pentru piesele sale cu Deepside Deejays, Laurenţiu Duţă, Adrian Sînă şi Viky Red şi a semnat texte pentru Andreea D, Alinka, Alessia, Miss Mary sau Jean Gavril.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here