MCulture şi Ava au lansat videoclipul melodiei „Strigă cu mine“

MCulture revine cu cea de-a opta piesă: „Strigă cu mine”, single ce se regăseşte pe albumul „Naked Truth”. Piesa, interpretată de Ava, este un remake al melodiei „Strigă cu mine: te iubesc”, lansată în anii 2000.
MCulture - Striga cu mine feat. AVA

„Pentru mine, MCulture este un proiect de suflet şi reprezintă ceva nou în viaţa mea, din punct de vedere muzical. Este un început şi mă bucur că am avut ocazia să fac parte din el. Damian Drăghici a venit cu o idee fresh pe piaţa muzicală. Încă de când am aflat despre ce va fi vorba, am fost foarte încântată şi aşa a luat naştere ‘Strigă cu mine’, piesă aleasă pentru mine. Este o melodie de dragoste, sensibilă în care mă regăsesc total”, declară Ava.

În vârstă de 26 de ani, Ava aka. Andreea Avarvari a participat la concursul muzical „Vocea României” unde a făcut parte din echipa lui Smiley. A dublat diverse personaje de desene animate pentru Disney, iar la 19 ani a lansat prima piesă din carieră, „I’ve got no reason”, sub numele de scenă Eilah. De-a lungul timpului, a participat la mai multe competiţii şi festivaluri muzicale. În plus, artista a cântat ca backing vocal pentru Loredana şi a avut diverse colaborări cu artişti ca: Delia, Andra, Antonia, Alex Velea, Sore şi Smiley.

MCulture este format din 13 artişti cool, diferiţi, cu voci excepţionale, care, de-a lungul timpului, au cucerit publicul din România şi nu numai. Printre artiştii MCulture se număra Jazzy Jo, Silviu Paşca, Cristine Popa, Cristina Stroe, Skizzo Skillz, Olga Verbitchi, dar şi Ilinca Băcilă, câştigătoarea Eurovision România din 2017.

Pe 5 februarie, a avut loc evenimentul de lansare a proiectului MCulture, într-un spectacol multimedia unic, pe scena Teatrului Naţional din Bucureşti. Albumul „Naked Truth” conţine 13 piese post-manele, reinterpretate într-o manieră deosebită, cu un sound cool ce îmbină influenţe dubstep, trap, jazz dar şi pop, material care adună unele dintre cele mai bune voci din România, sub îndrumarea lui Damian Drăghici.

Citeste si despre:

2Normal și Dr. Mako au lansat o nebunie de piesă ”Beam, Beam”
Radhu, revenire spectaculoasă cu videoclipul piesei ”Latina”
LavBbe, BiBi, Marius Elisei și Azaleea au făcut echipă cu hitmaker-ul Costi pentru o colaborare fresh
Noaptea Pe La 3 - o colabare Satoshi și Carla's Dreams

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here