Delia a lansat videoclipul melodiei „Du-te-mă“

Nonconformistă, cameleonică, mereu surprinzătoare, Delia revine cu un nou single, care se numeşte “Du-te-mă”. Piesa a fost compusă integral de către artistă şi produsă de Alex Cotoi, care a creat majoritatea hiturilor Carla’s Dreams, dar şi single-ul anterior al Deliei, “Fata lu’ tata”.

Delia Du-te-maVideoclipul piesei “Du-te-mă” a fost filmat şi regizat de NGM Creative (Bogdan Păun şi Alex Mureşan), scenariul îi aparţine Deliei, iar producţia video este realizată de către Loops Production. Videoclipul este energic, colorat, cu o atitudine încrezătoare, dar şi amuzantă, autoironică a Deliei. De imaginea artistei, s-au ocupat Alexandru Abagiu (make-up), Sorin Stratulat (hair) şi Hilke Muslim (styling).

“Într-o lume perfectă, femeile au senzaţia că trebuie să se încadreze în şabloanele inventate de alţii. Dragi femei, cereţi-vă drepturile! Şi nu vă mai infometaţi! Poftă de mâncare înseamnă poftă de viaţă! Iubiţi-vă mai mult! Şi hrăniţi-vă sufletele! Nu vă mai persecutaţi de dragul şabloanelor! Cereţi sex şi mâncare atunci când aveţi nevoie! Poftă bună”, a declarat Delia.

Artista a lansat la finele anului trecut “Fata lu’ tata”, piesă ce a adunat peste 18.000.000 viuzalizari pe YouTube şi “Verde Împărat”, ce a generat peste 5 milioane de vizualizări.

Tot în 2017, Delia a lansat “Rămâi cu bine” feat. Macanache, o colaborare inedită care s-a bucurat de aprecierea publicului şi care peste 34 de milioane de vizualizări pe YouTube. De asemenea, a colaborat şi cu The Motans pentru “Weekend”, desemnată piesa anului 2017 în România, conform Mediaforest, cu peste 23 de milioane de vizualizări pe YouTube.

Anul trecut, Delia a lansat albumul “Live”, material ce include hiturile artistei “Cum ne noi”, “Da, mamă”, “Cine m-a făcut om mare”, “Ce are ea” şi a susţinut trei zile de concerte la Sala Palatului, evenimente sold-out sub conceptul “Psihedelia”.

Single-ul “Du-te-mă” este o coproducţie Cat Music şi Global Records.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here