Kale a lansat videoclipul melodiei „3 pahare“

La finalul lunii martie, Kale, artistul Hahaha Production care şi-a început de curând aventura solo cu muzică, a lansat piesa “Jack şi Rom”, o colaborare cu JUNO şi Tequila. El continuă într-un stil îndrăzneţ, cu o piesă dinamică, cu accente urbane, o invitaţie la petrecere – “3 Pahare”.

Kale - 3 pahare“Piesa e o invitaţie la party, fie că o asculţi în drum spre club, fie în timp ce comanzi primul rând de shoturi cu ea în boxe”, îşi începe Kale descrierea.

Videoclipul piesei este regizat de Sega (Octavian Segarceanu) şi aminteşte de clipurile artiştilor americani de R&B.

“La clip a fost o experienţă foarte tare! Am simţit un super vibe pe set din partea tuturor şi treaba s-a mişcat destul de repede. La montaj am participat şi eu, întrucât mi-am dorit să las un input la fiecare pas în tot procesul. Proiectul vine cu multă muzică fresh, mult dans şi nişte colaborări interesante…abia aştept să le împart cu voi”, transmite artistul.

Piesa “3 Pahare” este compusă de Kale, Lucian Nagy, Cristian Pascu, Andrei Maria (Smiley) şi Dorian Micu, în studiourile Hahaha Production.

Kale a început să facă muzică în Timişoara, unde închiria studiouri şi compunea piese pe care le posta independent pe YouTube.

I-a urmărit constant pe The Weeknd, Kendrick Lamar, G-Eazy, Bryson Tiller sau Charlie Puth, iar când a ajuns în echipa Hahaha Production, văzându-i la treabă, în studio, pe Smiley, Dorian şi DOC, s-a simţit inspirat şi mai mult să facă muzică.

Cântă, compune şi o face cu pasiune. Muzical vorbind, cel mai bine se identifică cu trapsoul, dar încearcă să îşi dezvolte un stil cu un sound nou, unic.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here