Radu și White Lynx au lansat un lyric video pentru melodia „Numb again”

„Numb Again”, piesa pe care Radu și White Lynx au lansat-o, spune povestea unei iubiri, cu toate momentele fericite și cu cele puternic încărcate emoțional, care duc la destrămarea dragostei.

Cover NUMB AGAIN

„Am scris piesa asta într-o seară liniștită, acasă cu chitara, chiar înainte de o sesiune de compoziție la studio. I-am prezentat apoi lui White Lynx piesa, după care am început să o construim împreună”, a declarat Radu, spunând că s-a simțit inspirat pentru că piesa este despre o experiență personală. „Am scris-o rezonând cu momentele furtunoase, dar și cu cele senine, care într-o relație de iubire se manifestă continuu, precum un joc nesfârșit. îmi aduce bucurie, însă tot este cea care mi-o ia după”, a încheiat artistul.

Clipul „Numb Again” a fost conceput împreună cu echipa de la Chromatic Films și cu White Lynx și a fost filmat în Brasov.

Până acum, White Lynx a mai lansat la Global Records piesa „Mysterios Thing”, în colaborare cu Emberlyon, „Let It Be” tot cu Emberlyon și Radu, dar și “Feel My Love” cu Radu și Ivana.

Radu Farcane este un tânar de 17 ani, foarte talentat, cu o voce puternică, implicat în competiții sportive de baschet de performanță de peste 6 ani și este student la Facultatea de Actorie din Cluj. De asemenea, participă la festivaluri de teatru atât în țară, cât și la San Remo, și bineînteles, este pasionat de muzică, o parte semnificativă din timpul său petrecând-o în studioul de înregistrări, unde își compune propriile piese. A lansat până acum și piesele „Arde” si „Suflet tăcut”.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here