Trupa The Motans pregătește super concerte pentru fanii săi din toata țara, în turneul „My Gorgeous Drama Queens”

„The Motans” a pregătit o surpriză pentru toți fanii săi: un super turneu în toata țara. Începând din 13 aprilie, când The Motans va concerta la Iași, toți cei care vor dori să cânte alături de Denis și trupa lui cele mai cunoscute piese, vor putea merge la concerte timp de două luni, în diferite orașe.

Turneu The Motans - 2018„Sunt foarte fericit că vom porni într-un turneu prin toata țara și vom avea ocazia să ne ne întâlnim cu fanii noștri. Abia așteptăm să urcăm pe scenele din Iași Suceava, Brașov, Sibiu, Cluj, Bacău, Arad, Constanța și Galați, unde vom cânta piese de pe albumul The Motans – My Gorgeous Drama Queens”, spune, încântat Denis care va termina turneu în București, pe 23 mai la Hard Rock Cafe.

„My Gorgeous Drama Queens” este primul album al trupei The Motans și a fost lansat pe 7 martie. Printre piesele incluse pe album se numără „August”, Nota de plată”, „Versus”, „Drama Queen”, „Friend Zone”, „1000RPM”, dar și „Weekend” lansată împreună cu Delia care a devenit piesa anului 2017, cu peste 23 de milioane de vizualizări, potrivit Mediaforest.

Cei care doresc să achiziționeze tricouri, cd-uri și alte material promoționale „The Motans” o pot face în fiecare locație din turneu. Tricourile pot fi cumpărate de asemenea și online de pe pagina globalrecords.com/shop/the-motans, iar albumul este deja disponibil în format fizic în librariile Cărturești, magazinul Muzica și pe site-ul Emag începând cu 16 aprilie 2018.

Date turneu The Motans:

13 aprilie – Iasi, club Skin Lounge
14 aprilie – Suceava, Versus
19 aprilie – Brasov, Times
20 aprilie – Sibiu, The Wolf
21 aprilie – Cluj, Form Space
23 aprilie – Bacau – Teatrul de vara
5 mai – Arad, Molly Malone
11 mai – Constanta, Luv
12 mai – Galati, Fratelli
23 mai – Bucuresti, Hard Rock Cafe

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here