Minola a lansat un lyric video pentru melodia „Fly, fly, fly“

După o absenţă de şapte ani, Minola, fostă componentă a trupei Pops, revine pe piaţa muzicală şi lansează o nouă melodie, „Fly, fly, fly“, care beneficiază şi de un lyric video.

minola melodia fly fly fly

Noua piesă, lansată alături de Media Pro Music, este compusă de Minola, împreună cu echipa Tommo Production. „Mesajul melodiei este unul pozitiv şi simplu: nu există limite atunci când este pasiune. Fiecare dintre noi are o pasiune şi fără pasiune nu cred că se poate trăi. Dacă încă nu ai descoperit ce te pasionează, trebuie să cauţi acest lucru fără oprire“, a spus artista.

„Fly, fly, fly“ beneficiază de un sound inedit, perfect pentru timbrul vocal special al tinerei artiste, dar şi de un video art fresh şi colorat, realizat de o echipă foarte creativă: Codrin Roibu – Artwork & Concept art, Iankoo Moraru – foto – video şi Ironic – producţie video.

„Am lipsit aproape şapte ani de pe scenă, însă viaţa de student la Drept şi primii ani de practică m-au fascinat! Am observat că pot fi organizată şi atentă la detalii, adică opusul artistului din mine. Nici în această perioadă de pauză nu am abandonat însă muzica, am avut colaborări diverse, de la interpretat cover-uri, până la muzică electronică deep house. În plus, mi-am continuat pasiunea pentru sporturi extreme şi călătorii“, a adăugat Minola.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here