marți, iulie 16, 2024
AcasăȘTIRIZdob si Zdub, concert cu casa închisă în Hard Rock Cafe

Zdob si Zdub, concert cu casa închisă în Hard Rock Cafe

Formaţia Zdob şi Zdub va cânta vinerea aceasta pe scena Hard Rock Cafe din Bucureşti, iar concertul este deja sold out!

Zdob si Zdub

Cei care şi-au cumpărat bilete la eveniment vor putea asculta atât piese de pe cel mai recent album Zdob şi Zdub, „Basta Mafia”, lansat anul trecut, cât şi alte hituri ale îndrăgitei formaţii. „Basta Mafia”, lansat în România împreună cu MediaPro Music, conţine 13 piese, printre care „Moldovenii s-au născut”, „Dunărea”, „Lângă codrii de aramă”, „Om cu inima de lemn”, „So lucky” şi două bonus tracks.

„Ideea unui nou album ne-a venit foarte natural. Nu de alta, dar întotdeauna suntem pe drum, traversând oraşe, ţări, cu alte cuvinte Gypsy Life, că într-una din piesele noastre”, a explicat Roman Iagupov, solistul trupei.

„Basta Mafia” a fost realizat în condiţii de excepţie, fiind înregistrat atât în Chişinău, la Cuibul Studio, dar şi în Germania, la Headroomstudio Berlin, în colaborare cu producătorul german Marc Elsner.

„Ne-a fost greu să scoatem la capăt acest album, să fim pe deplin mulţumiţi de rezultatul final: lucrăm la Chişinău, trăiam la Berlin, înregistrăm, reinregistram, adăugăm, ştergeam, de altfel, ca orice artist”, a explicat Roman Iagupov, solistul Zdob şi Zdub.

Accesul la evenimentul din 24 ianuarie se face începând cu ora 20:00, iar concertul va începe la ora 22:00.

Liviu Andrei
Liviu Andreihttps://www.traiestemuzica.ro
Lucrează în vânzări de mai bine de 10 ani și este pasionat de IT. El a încercat să îmbine utilul cu plăcutul și în anul 2013 a inființat, alături de Iulian Ioncea, site-ul trăieștemuzica.ro. Printre proiectele lui se mai regăsește și site-ul newspack.ro. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.