Mirelle (Mirela Pîntea) debutează in showbizz-ul muzical cu melodia “A căzut o stea”

Mirelle ArtWork
Mirelle ArtWork

Este primăvară și piesele noi ies la iveală! Mirelle este noua artistă originară din Republica Moldova, dar stabilită de ani buni la Iași, ce s-a lansat cu single-ul “A Căzut O Stea” săptămâna trecută la celebrul show matinal de la Antena 1, “Neatza cu Răzvan și Dani“, ulterior piesa fiind prezentată și la emisiunea “Agenția VIP”, pe Antena Stars. Din spusele tinerei artiste, cei din România au primit-o extrem de călduros, fapt ce o încurajează să pășească mai îndrăzneț pe tărâmul muzical.

“A Căzut O Stea” este o piesă pentru suflet, produsă de interpretul și producătorul EL Radu și de colegul acestuia, #TheMasterOfTheSound, compozitor din Spania și care, negreșit, ajunge la sufletul fiecărei persoane care iubește sau a iubit.

Melodia va fi lansată și pe radio în România, plus va avea o prezentare și acasă, în Republica Moldova, acolo unde Mirelle revine de fiecare dată cu drag, atunci când are un pic de timp liber, ea fiind studentă la Facultatea de Istorie a Universității “Alexandru Ioan Cuza” din Iași. 

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here