luni, iulie 22, 2024
AcasăARTIȘTI ROMÂNIMiryam a lansat, alături de Kafu, un lyric video pentru melodia „10...

Miryam a lansat, alături de Kafu, un lyric video pentru melodia „10 Vieţi“

Miryam este cu siguranță una dintre artistele de care se va auzi mult în viitorul apropiat deoarece are tot ce îi trebuie pentru a reuși: talent, carismă, frumusețe și este foarte ambițioasă.

10 vieti

Astfel, artista a lansat al doilea single din carieră, intitulat „10 Vieți”. Piesa a fost realizată de FullBoss Studio și vine acompaniată de un lyric video foarte frumos, care evidențiază frumusețea lui Miryam.

Frumoasa cântăreață va intra în promovare cu piesa „10 vieți” la TV și speră ca acest single să ajungă la inima admiratorilor săi, care o pot găsi pe Facebook (MiryamOfficial).

„Sunt foarte încântată de noul meu single, realizat de FullBoss Studio și abia aștept să văd ce reacții au susținătorii mei, dar și să merg să îl promovez la TV „, declară Miryam.

Liviu Andrei
Liviu Andreihttps://www.traiestemuzica.ro
Lucrează în vânzări de mai bine de 10 ani și este pasionat de IT. El a încercat să îmbine utilul cu plăcutul și în anul 2013 a inființat, alături de Iulian Ioncea, site-ul trăieștemuzica.ro. Printre proiectele lui se mai regăsește și site-ul newspack.ro. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.