FOTO Dan Bordeianu a făcut flotări cu un concurent în spate, pe scena „KIDSing“

Mario Bunica, un puşti de 8 ani din Craiova, un băieţel vesel şi iute ca un spiriduş, este cel mai tânăr concurent “KIDSing”. Tocmai pentru a sublinia acest fapt, Dan Bordeianu, prezentatorul show-ului, l-a chemat pe scenă pe juratul Gabriel Cotabiţă.

Dan Bordeianu si Mario Bunica - KIDSING

“Doamnelor şi domnilor, îi aveţi în faţă pe cel mai tânăr şi pe cel mai vârstnic membru al show-ului “, a spus Bordeianu.

Pentru a-şi proba agilitatea şi uşurinţa de mişcare, băieţelul a executat câteva flotări pe scenă, fapt care l-a provocat pe Dan Bordeianu să facă aceeaşi demonstraţie. Prezentatorul show-ului şi-a continuat seria de flotări cu micuţul Mario în spate, în aplauzele publicului. Dan Bordeianu i-a povestit apoi lui Mario una dintre isprăvile lui de la la grădiniţă, când a i-a pus doamnei educatoare lipici în pantofi. A continuat cu o sugestie către micul concurent, stârnind panică la masa juraţilor: “În pauză, mergi cu mine la cabina juriului, să îţi arăt unde îşi ţine domnul Cotabiţă pantofii”.

Bordeianu Flotari

Mario Bunica a făcut show pe scena “KIDSIng”, interpretând piesa “Baby”, a lui Justin Bieber, şi a fost însoţit, pe scenă, de doi prieteni, Alin şi Ryan. Băieţii au executat numărul de coregrafie alături de alţi trei dansatori profesionişti.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here