Misha Miller, poveste emoționantă despre „Contratimp”

 Misha Miller a arătat publicului o parte vulnerabilă a vieții ei. Artista a cântat live la Maratonul lui Niculae de la Virgin Radio o piesă despre iubirea în timpul războiului. Misha povestește despre „Contratimp”, piesa nelansată, că are un loc special în inima ei: „Piesa este una cu o încărcătură emoțională foarte mare pentru mine”.

Misha a dezvăluit că piesa a fost începutul ei de a scrie în limba română „A fost prima mea piesă scrisă în limba română, la 2 zile de la începerea războiului. Eram foarte demoralizată atunci când am scris versurile”. De asta, Misha Miller a așteptat un moment special pentru a lansa piesa. Decorul momentului live a fost în temă cu sentimentele pe care le emană piesa, studioul Virgin Radio fiind umplut de lumânări.

Mesajul piesei este despre iubirea care trebuie să supraviețuiască în ciuda obstacolelor și a timpului care pare să se scurgă prea repede: „Atunci când am scris-o, mi-am imaginat cadrul de război care se întâmpla atunci. Povestea piesei era centrată pe doi iubiți ce trebuia să supraviețuiască situației, cu toate că erau nevoiți să se despartă. Sper ca lumea să înțeleagă textul și cum timpul nu este mereu în favoarea noastră și a iubirii” a declarat emoționată Misha Miller.

Versatilitatea și profunzimea artistică a Mishei Miller au demonstrat încă o dată talentul și capacitatea artistei de a crea prin interpretările sale un context încărcat de emoție.

Citeste si despre:

Mario Fresh și RENVTO au lansat videoclipul piesei - “Ce Seară Minunată”- creată special pentru filmul “Încă D...
Andrei Bănuță și DOC lansează o super piesă, dedicată serialului GROAPA
Delia lansează ”Miami” în colaborare cu Johny Romano, piesă care va face parte din coloana sonoră a filmului ”...
Infinituri - cea mai recenta lansare de la Alexia in colaborare cu Spike

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here