Mitză și Junky au lansat melodia „De azi, de ieri“

Okapi Sound prezintă piesa „De Azi, De Ieri”, semnată Mitză și Junky, cea mai recentă melodie extrasă de pe mult așteptatul mixtape „OkapiTati”.

junky mitza melodia de azi de ieri

Premiera piesei „De Azi, De Ieri” a avut loc marți dimineață în cadrul matinalului Pro FM, prezentat de Andrei Gheorghe și GreeG. Grasu XXL, Guess Who, Maximilian, Mitză, Junky, NANE și DJ Oldskull au fost prezenți în studio-ul Pro FM și au vorbit despre mixtape-ul „OkapiTati”, care urmează să fie lansat pe data de 29 septembrie.

Piesa a fost produsă de Mitză la Okapi Sound Studio și conține fragmente din melodia „Cântec pentru ea” a lui Nicu Alifantis. Pentru mixaj și masterizare, Grasu XXL a lucrat împreună cu Mitză, aceeași formulă care a finalizat toate piesele de pe mixtape.

„OkapiTati” va fi disponibil pentru download gratuit începând de luni, 29 septembrie, pe site-ul www.okapisound.com și va beneficia de un eveniment de lansare, vineri, 10 octombrie. Concertul se va desfășura la Colectiv (Strada Tăbăcarilor nr. 7), în București, iar pe scenă vor urca toți cei 10 membri Okapi Sound (Grasu XXL, Guess Who, Maximilian, Spike, Mitză, Junky, Tranda, MefX, Nane și DJ Oldskull), dar și Zhao, ALAN & KEPA și Criss Blaziny.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here