Horia Brenciu vrea să se apuce de un nou stil de muzică

Juratul X Factor, super show a cărui premieră va avea loc vinerea aceasta, de la 20:30, la Antena 1 a făcut o mărturisire inedită în timpul audiţiilor pentru cel de-al patrulea sezon al emisiunii.

brenciu Copyright_Mihai Stetcu Antena 1_090714_XFactor 4_1423

Impresionat de prestaţia unui concurent, care a ridicat sala în picioare cu un beatbox de excepţie, showmanul Horia Brenciu l-a rugat pe aceasta să îl înveţe şi pe el, însă răspunsul tânărului a fost tranşant, spunându-i că sunt şanse mari să îşi scrântească limba.

Replica a făcut deliciul celorlalţi juraţi, ba chiar Ştefan s-a ridicat în picioare şi s-a închinat: „Doamne ajută, arată-i! Nu dă Dumnezeu?”, a exclamat rock-starul Bănică în hohotele de râs ale întregii săli.

Horia Brenciu şi-a motivat dorinţa de a se apuca de acest nou stil muzical: „Dacă mă apuc de beatbox, crezi că pot să reuşesc? Nu de alta, dar am o orchestră prea mare şi trebuie să mai scap de câţiva dintre ei”, a spus juratul râzând, continuând: „la spectacolul de anul ăsta din martie, de la Romexpo, am făcut un beatbox şi de atunci m-am îndrăgostit. Vreau neapărat să continui, dar vreau să învăţ şi tehnica. Sper să învăţ cu el, dacă va trece mai departe”.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here