Monoir a lansat, alături de Alina Eremia, videoclipul piesei „Freeze“

După ce a cucerit lumea cu hitul „The violin song“, a adunat peste 1.000.000 de căutari pe Shazam și sute de milioane de vizualizări pe YouTube cu piesele sale și cele produse de el, Monoir revine cu un nou single, „Freeze“, lansat alături de Alina Eremia.

monoir-alina_eremia-freeze

Piesa „Freeze“ este compusă de artist împreună cu Maline Johansson și Herman Gardarfve și produsă în studioul Thrace Music. Videoclipul, în regia lui Ionuț Trandafir, redă în imagini mood-ul urban marocan și subliniază sound-ul piesei și elementele folclorice.

„Am compus «Freeze» în Suedia, alături de Maline și Herman, doi compozitori foarte talentați. Este o piesă care m-a pus puțin pe gânduri, deoarece nu știam cine ar putea să o interpreteze, iar după ce am finalizat-o, m-am gândit la Alina Eremia. Mă bucur că am făcut asta, pentru că vocea și interpretarea ei au reușit să depășească orice așteptare. De data aceasta mă veți auzi cântând alături de Alina. Am lucrat câteva luni la acest single și, între timp, mi s-a alăturat și Alex Parker, care a venit cu un vibe bun, care mi-a plăcut“, a spus Monoir.

„«Freeze» este o piesă specială, care reinventează beat-uri din folclor! Am acceptat fără să stau pe gânduri propunerea lui Monoir de a cânta alături de el pe această piesă. Noi doi ne-am cunoscut la studio, în timpul unei sesiuni pentru primul meu album solo, «360», și ne-am înțeles perfect“, a dăugat Alina Eremia.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here