Artiștii Cat Music, în topul difuzărilor radio în 2017

Delia reușește să cucerească topurile muzicale cu fiecare single pe care îl lansează. „Weekend“, colaborarea dintre The Motans și Delia, este cea mai difuzată piesă a anului 2017, conform topului oficial Media Forest, cu peste 5.600 de play-uri la radio. Mai mult decât atât, single-ul a fost ascultat de aproape șase milioane de persoane doar la radio, iar pe canalul de YouTube Cat Music, „Weekend“ are peste 22 de milioane de vizualizări.

delia motans weekend

Pe locul al treilea în clasament se află „De unde vii la ora asta“, piesa lui Smiley, ce a generat peste 5.000 de difuzări și aproape 51 de milioane de vizualizări pe YouTube. „Rămâi cu bine“, piesa Deliei cu Macanache, se clasează pe locul al șaselea în topul Media Forest, cu aproape 4.000 de play-uri și a fost ascultată pe radio de aproximativ patru milioane de fani. Pe locul al șaptelea se situează hitul „La tine“, piesă lansată de What’s Up, ce a adunat peste 32 de milioane de vizualizări pe YouTube și peste 3.000 de play-uri pe radio.

În plus, casa de discuri Cat Music are peste 30 de piese în topul Media Forest. Pe locul al 12-lea în clasament este Feli cu melodia „Timpul“, urmată de 3 Sud Est cu piesa „Cine esti“. „Mi-e bine“, single lansat de Lidia Buble și Matteo, a adunat peste 44 de milioane de vizualizări pe YouTube și peste 3.000 de difuzări pe radio. Printre hiturile care se află în topul Media Forest se mai regăsesc și „Ce mă fac cu tine de azi“ (Smiley feat. Guess Who), „Nu caut iubiri“ (Ruby feat. Uzzi), „Acasă“ (Feli), „Cu un picior în Rai“ (Jo) și „Cămașa“ (Lidia Buble).

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here