Monoir și Brianna au lansat videoclipul melodiei „Shadows”

După ce a fost declarat cel mai difuzat producător în Bulgaria, artistul, compozitorul și producătorul Monoir lansează alături de Brianna single-ul „Shadows”.

ShadowsPiesa “Shadows” este compusă de Monoir alături de Diana Rubinescu, Marius Moga și Florian Rus (DeMoga Music). Inconfundabila voce îi aparține Briannei, interpreta piesei „Lost In Istanbul”.

„’Shadows’ este o piesă de stare, cu referire la frica de singurătate a unui om, însă e o piesă cu un mood pozitiv, care te poate face să te simți liber și fericit. Am compus-o alături de Diana Rubinescu, Marius Moga și Florian Rus – oameni faini. Totul s-a întâmplat în mod aproape magic și fără prea multe bătăi de cap. A fost inspirație și bună stare. Acasă m-am ocupat să o termin, să o produc, mixez și masterizez și bineînțeles să înregistrez vocile cu Brianna căreia i-a plăcut foarte mult piesa atunci când i-am arătat-o. Plus că i s-a potrivit de minune pe voce!”, declară Monoir.

„A fost una dintre cele mai frumoase experiențe din viața mea. Am fost în unele locuri pe care nu mi le-aș fi putut imagina niciodată. Am mers pe drumuri pustii, m-am cățărat pe o stâncă, am văzut apusul printre palmieri și am cântat într-un cerc de foc, lucruri pe care probabil nu le-aș fi făcut niciodată dacă nu era piesa ‘Shadows’. Am avut o echipă pasionată de ceea ce face. Am lucrat cu niște oameni super tari cărora le multumesc”, adaugă Brianna.

Videoclipul piesei a fost filmat în Almeria, oraș situat în Andaluzia (Spania), pe coasta Mării Mediterane. Regizorul Silviu Mindroc a scos în evidența frumusețea peisajelor naturale filmând pe plajă Almeriei și în deșert. Din echipă de filmarea au făcut parte și Florina Mindu, Surche Răzvan, Tara Holtea la styling și Telu Tarcea.

Brianna ( Bianca Niță) este o tânără artistă descoperită de producătorul Cristian Tarcea (Monoir), pe când avea doar 14 ani, în timpul unui concurs de muzică pe care l-a și câștigat. Din 2014, Brianna a devenit unul dintre artiștii Thrace Music, iar cariera artistei a luat avânt odată cu succesul primului ei single, „ All I Need”, care a devenit hit în Turcia și s-a menținut pe locul 1 timp de peste 4 luni pe toate radiourile și pe Shazam. Cel mai recent hit al artistei, „Lost in Istanbul”, are peste 63 de milioane de vizualizări pe YouTube.

În 2018, Monoir (Cristian Tarcea) a stabilit un nou record în Bulgaria, având nu mai puțin de cinci piese în top zece al celor mai difuzate piese pe radio. Tot anul trecut Monoir a fost premiat cu două Discuri de Aur pentru producția pieselor “All I Need” (Brianna) și “Zaynah” (Kate Linn & Chris Thrace). Primul single lansat de Monoir în 2016, “The Violin Song”, a adunat peste 62 de milioane de vizualizări pe YouTube. „Lost in Istanbul”(Brianna), cel mai recent hit al producătorului, a ocupat locul 1 în topul difuzărilor la radio în România. La sfârșitul lunii august, artistul a lansat alături de Dara piesa și videoclipul „My Time”. Până în prezent, Monoir a colaborat cu nume precum Laurențiu Duță, Elena Gheorghe, Costi Ionită, Marius Moga, Deepcentral, Delia și a produs single-uri de succes precum „Ieri Erai” (Raluka), „Am dat tot” (3 Sud Est), „Duminica” (DJ Project & Elena Gheorghe), „Like a Virgin” (Alexandra Stan) și „Vida Linda” (Sasha Lopez & Ale Blake).

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here