vineri, iulie 12, 2024
AcasăȘTIRIDorian Popa pregăteşte „Hâtz Show“, eveniment la care un bilet poate costa...

Dorian Popa pregăteşte „Hâtz Show“, eveniment la care un bilet poate costa şi 999 lei

Dorian Popa pregăteşte un concert-eveniment unic în România, „Hâtz Show“, care va avea loc pe 28 martie, de la ora 19.00, la Cinema Pro. Dorian Popa va aduce în acelaşi loc cele două ipostaze celebre: cea de entertainer şi cea de performer.

Una dintre categoriile de bilete puse în vânzare este Super VIP HÂTZ, cu un număr limitat, care include o experienţă inedită, funny şi provocatoare, dar şi multe cadouri surpriză.

Persoanele care şi-au achiziţionat bilete la această categorie vor petrece o zi cu Dorian Popa, iar printre numeroasele activităţi distractive fanii se vor bucura şi de un VIP Hâtz Challenge Box, cu multe produse personalizate şi care va continua atmosfera din cadrul show-ului.

Fiecare pachet VIP va mai include şi o invitaţie la o ulterioară întâlnire cu artistul.

Iulian Ioncea
Iulian Ionceahttps://www.traiestemuzica.ro
Cu o experiență de aproape 10 ani în presă, Iulian Ioncea a debutat la ziarul Adevărul de Seară în anul 2009. După câteva luni, a făcut pasul către ziarul Adevărul, iar în anul 2012 s-a mutat la site-ul eva.ro. În 2013 a pus bazele site-ului trăieștemuzica.ro, iar peste doi ani ocupa și funcția de PR la Consiliul Concurenței. Din 2017 se ocupă și de comunicare online la Cat Music. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.