Monoir şi June au lansat videoclipul melodiei „We had love“

După succesul înregistrat la nivel internaţional cu hitul „The Violin Song”, care a fost difuzat în numeroase ţări, precum Polonia, Grecia, sau Rusia, Monoir (Cristian Tarcea) revine cu un single şi videoclip nou, „We Had Love”, lansat alături de June.

Monoir feat. June

Clipul, filmat în Miami, în regia lui Alex Ceauşu, surprinde evoluţia relaţiei om-natură şi cum s-a schimbat ea în timp. Piesa este compusă de către Monoir şi June, şi produsă în studioul lui Monoir.

„Lucram cu June la o piesă şi, ca de obicei, la finalul sesiunii de studio am rămas să mai povestim. Mi-a arătat mai multe idei pe care le-a scris, iar una din ele mi-a atras atenţia foarte tare. Mi-a plăcut foarte mult şi m-a inspirat, aşa că am rugat-o să vină din nou la studio şi de acolo a pornit totul. Cred că toate lucrurile se întâmplă cu un scop şi aşa a fost să fie şi cu ‘We had love'”, a spus Monoir.

„Întradevăr, ‘We had love’ este cu totul specială! Când l-am întâlnit pe Cristian, totul a început să se lege perfect. El s-a îndrăgostit pe loc de linia melodică. Aşa s-a născut colaborarea Monoir-June, care nu se va opri la această piesă”, a adăugat June.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here