CRBL şi Kamara, printre concurenţii show-ului „2k1“ de la Antena 1

Elena şi CRBL, Oana şi Kamara şi Tania şi Slavic sunt cele trei cupluri care au acceptat invitaţia Mirelei Vaida de a participa în ediţia specială a emisiunii „2k1”, difuzată sâmbătă, 4 martie, de la ora 17:00, la Antena 1.

Cei şase concurenţi vor face tot posibilul pentru a demonstra că sunt cuplul perfect al României, 100% compatibili şi, totodată, le vor împărtăşi telespectatorilor din secretele unei căsnicii fericite. „Nici cuplurile nu ştiu despre ele, ce vor afla pe parcursul emisiuni”, a declarat frumoasa prezentatoare, care a mai completat: „la noi în emisiune nimeni nu pierde, toată lumea pleacă acasă cu câte ceva”.

Printre domeniile puse în joc de către echipa „2k1” în această după-amiază se numără „Începutul relaţiei”, „Dragoste şi alte nebuni” sau „Soacră, soacră…”, însă echipele nu vor scăpa nici de întrebările „indiscrete”. Spre exemplu, pentru proba în care toate cuplurile trebuiau să răspundă la întrebarea: „Aţi accepta ca soţia să aibă o aventură cu un alt bărbat pentru un milion de euro?”, echipa emisiunii a adus în platou drept recuzită o geantă plină cu bani. „Eu nu mă joc, vreau să vă inspir”, a spus Mirela râzând, prezentându-le geanta.

Rând pe rând, o mulţime de întrebări spumoase le vor da bătăi de cap cuplurilor pe parcursul emisiunii, stârnind totodată hohote de râs în platoul emisiunii.

După marea premieră, din 6 martie, de luni până vineri, de la ora 14:00, trei cupluri vor intra în competiţie pentru a demonstra că sunt „2k1”, pentru a-şi arăta unul altuia cât de bine se cunosc sau nu, iar sâmbăta, începând cu ora 17:00, Mirela aduce în casele românilor o ediţie specială „2k1”, în care vedete din showbiz îşi vor „testa” partenerii.

Formatul, de tip quiz-show matrimonial, le va oferi atât concurenţilor, cupluri cu vârste cuprinse între 18 şi 65 de ani, cât şi telespectatorilor, prilejul de a-şi testa relaţia de cuplu, de a vedea cât de bine se cunosc, dar şi pretextul pentru a se detaşa de grijile zilnice şi a-şi oferi o doză de distracţie pe cinste.

Echipa „2k1” a început deja pregările, astfel că, în perioada următoare, toţi cei care doresc să îşi testeze relaţia de cuplu, demonstând tuturor că formează cuplul perfect sunt invitaţi să se înscrie pe casting.a1.ro, Emisiunea „2k1” va fi difuzată în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 14:00, iar sâmbăta Mirela le va aduce telespectatorilor o ediţie specială, cu vedete, începând cu ora 17:00.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here