Irina Rimeş, despre noua piesă a Alinei Eremia: „«Poartă-mă» este cea mai caldă piesă pe care am scris-o“

Irina Rimeş continuă să ne uimească piesă după piesă cu abilităţile ei de a compune şi a produce. Versurile artistei sunt sensibile şi ajung la sufletul oricui. Astfel, Irina a scris noul single al Alinei Eremiei, „Poartă-mă”, o baladă sinceră care prezintă o perspectivă nouă prin care este văzută iubirea: calmă şi echilibrată.

Irina Rimes

„’Poartă-mă’ este cea mai caldă piesă pe care am scris-o! Se potriveşte perfect pe vocea Alinei şi mă bucur că a rezonat cu mesajul ei. Este inspirată de senimentele mele şi, da, are cumva legătură cu piesa ‘Haina ta’ din trilogia ‘Iubiri secrete’. Haina este de fapt unul dintre laitmotivele mele”, a mărturisit Irina Rimeş.

„Piesa a venit într-un moment în care mi-am găsit un echilibru din toate punctele de vedere. M-am îndrăgostit de ‘Poartă-mă’ din primul moment, m-am identificat cu starea ei şi cred că Irina Rimes a făcut o treabă excelentă! Cu un mesaj de dragoste sincer, o linie melodică foarte bine scrisă, o producţie care susţine perfect, am ştiut că acesta este următorul single”, a concluzionat Alina Eremia.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here