Morandi şi Inna au lansat videoclipul melodiei „Summer in December“

După surpriza colaborării dintre Morandi şi INNA, pentru single-ul „Summer In December“, fanii celor două proiecte muzicale mai primesc un cadou: videoclipul oficial al piesei.

Morandi si Inna

Titlul piesei este o metaforă pentru puterea dragostei, care poate aduce soarele şi căldura chiar şi în prag de Crăciun, în miezul iernii. Summer In December este o piesă caldă, care vorbeşte despre emoţii, despre iubire, amintiri şi dor. Piesa a fost compusă de Randi în colaborare cu Marius Moga şi produsă în studiourile Famous Production.

Summer In December a fost lansată recent cu un lyric video, iar acum fanii au parte şi de videoclipul oficial. Acesta a fost filmat la Castel Film, Inna şi Randi având alături doi actori talentaţi, Silviu Mircescu şi Alexandra Poiană, care, în ciuda temperaturilor scăzute de afară au intrat foarte bine în poveste şi au colaborat excelent cu regizorul Michael Mircea.

‘Ma bucură colaborarea cu Inna, pe care o consider una dintre cele mai talentate artiste de la noi. Cu piesa aceasta chiar vreau să vă aducem puţină vară în decembrie, aşa cum o spune titlul. Sper să va placă şi să vă aducă un moment de bucurie atunci când o ascultaţi. Odată cu lansarea acestui single, vă arătăm direcţia în care Morandi se îndreaptă; ne-am maturizat pe parcursul anilor, atât ca imagine, cât şi ca sound şi vă pregătim multe alte surprize’ , spune Randi.

‘Intotdeauna mi-am dorit să aduc vara în sufletele oamenilor, iar când am ascultat pentru prima dată ideea piesei „Summer in December”, am simţit că nu mă mai pot despărţi de ea. Este o mare bucurie să pot colabora cu Morandi, mai ales că ei sunt printre primii artişti români cu care am cântat pe o scenă internaţională. Ştiu cu siguranţă că „Summer in December” atinge suflete, aşa că, vă invit să o ascultaţi’ , declară Inna despre colaborarea cu Morandi.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here